Bilhumor

Siden jeg var en bette knægt har jeg tegnet – og siden jeg var en bette knægt har jeg elsket biler. Det var derfor indlysende, at jeg skulle tegne 3 bøger, eller ca. 675 sider, der udelukkende var dedikeret til biler. Udover en masse tegnede bil-vitser indeholder bøgerne, fun-facts om biler, skrevne vittigheder, berømte menneskers citater om biler, musik ”tilegnet” biler, biler som film-ikoner, samt Konfutses ”visdomsord” om biler.
Humoren om bilerne strækker sig helt tilbage til opfindelsen af hjulet, videre til ”The Early Days of Horsepower”, bilernes gyldne æra fra 1920 til 2020 for at slutte med ”Tesla in Space”. Jeg sætter en ære i, at bilerne skal ligne genkendelige biler. Jeg synes, der er nok, der tegner biler med små hjul og høje tage. De kan også være sjove nok, men vittigheden bliver ikke dårligere af, at man kan se, tegneren kan et håndværk. Desuden mener jeg, der er en genkendelsens glæde ved at læse en vittighed, hvor man kan se, det er en Ford, Fiat eller Ferrari, der er tegnet.
Bøgerne rummer timevis af underholdning og edutainment, og er den perfekte gave som en værtsgave til manden, i stedet for en flaske vin, en gave til ”Fars Dag” – Fars fødselsdag – Fars julegave – Fars ”Valentinsgave”, og endelig gaven til Far, når han har influenza. Hvis mor har nørdet interesse for biler, skal ordet ”Far” blot udskiftes med ”Mor” i førnævnte tekst. 225 sider, sort/hvid, letforståelig engelsk tekst.