Det rullende kontor

For at bruge min tid bedst mulig, har jeg indrettet et ”Rullende Kontor” i min VW Caddy.

Det sparer mig både for tid og diesel, da jeg slipper for at køre frem og tilbage mellem forskellige forskudte aftaler. Jeg kan blot parkere bilen et tilfældigt sted og dernæst bruge tiden på at læse eller skrive, indtil jeg skal ”videre i programmet”.

Da bilens kabine har begrænset størrelse, har jeg måtte ansætte en sekretær af tilsvarende statur. Nogle vil måske genkende hende som Peggy Olsen fra ”Mad Men” – og nej, hun er ikke så besværlig at omgås, som man skulle tro.

Kontoret er indrettet som min lille ”Garden of Eden”. Hvis blot man husker at gøde og vande planterne, trives de perfekt. Både fugle, bier og sommerfugle sætter pris på eksotiske frugter og blomster.

Kontoret er desuden blevet belønnet med EU ́s miljøpris som; ”Bedste bæredygtige indeklima- automobil-indretning med et lukket kontrolleret CO2 neutralt øko-biodiversitets-system” – også kaldet for GCA – ”Green Car Award”.